Παρασκευή , 19 Ιανουάριος 2018
Home / Featured / Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Το Καραβάνι των Μεθυσμένων Προσευχών»της Δήμητρας Νατσκούλη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας (photos)

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Το Καραβάνι των Μεθυσμένων Προσευχών»της Δήμητρας Νατσκούλη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας (photos)

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής  με τίτλο «Το Καραβάνι των Μεθυσμένων Προσευχών»της Δήμητρας Νατσκούλη την Παρασκευή 19/5/17.  Η έκθεση  φιλοξενείται από το Δήμο Λαμιέων και τη Δημοτική   Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος   έως τις 2 Ιουνίου στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης  .

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά από 16:00 – 22:00, εκτός Κυριακής.
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου βρέθηκε το Radio NET
Όπως σημειώνει η ίδια η ζωγράφος, Δήμητρα Νατσκούλη : «Πατώντας στην πλούσια Βυζαντινή παράδοση, ζωγραφίζω πορτρέτα και συνθέσεις, που εμπνέονται από ψυχικές καταστάσεις. Τα έργα μου δείχνουν προς μια διάσταση απλά απαλή, άχρονα άσπιλη. Αυτή η διάσταση βρίσκεται μέσα στον θεατή. Τα έργα είναι απλώς εκεί για να το καθρεφτίσουν. Για τον λόγο αυτό, η Σύγχρονη Βυζαντινή Ζωγραφική επιλέγεται εδώ, σαν το κατάλληλο εργαλείο, για να εξυπηρετήσει την επικοινωνία του ιερού που είναι αιώνια παρόν ή του παρόντος που είναι αιώνια ιερό. Η έκθεση αποτελεί μια εικαστική απόπειρα να διευρυνθεί η Βυζαντινή τεχνική πέρα από τις παραδοσιακές δομές της αγιογραφίας. Παράλληλα, είναι μια βιωματική πρόταση, προσκαλώντας το θεατή σε ένα  εσωτερικό ταξίδι.»
Το Καραβάνι των Μεθυσμένων Προσευχών, Ένα Ταξίδι από την Αγιογραφία στη Σύγχρονη Βυζαντινή Ζωγραφική
 
Friend: tai game mobile,tai game dao vang,