Δευτέρα , 20 Νοεμβρίου 2017
Home / Featured / Ο Στάθης Ψάλτης ήρθε στη Λαμία με την επιθεώρηση «Όλοι μαζί τη φάγαμε»με γέλιο,χορό & τραγούδι! (photos-video)

Ο Στάθης Ψάλτης ήρθε στη Λαμία με την επιθεώρηση «Όλοι μαζί τη φάγαμε»με γέλιο,χορό & τραγούδι! (photos-video)

To Radio NET βρέθηκε στην επιθεώρηση με τον Στάθη Ψάλτη που ήρθε στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας την Τρίτη 10-1-17. Η επιθεώρηση «Όλοι μαζί τη φάγαμε» περιοδεύει σε πόλεις της Ελλάδας παρά τη βαρυχειμωνιά και το τσουχτερό κρύο. Οι αμέσως επόμενοι σταθμοί είναι την Τετάρτη 11/1/17   στην Καρδίτσα , την Πέμπτη 12/1/17 στην Κατερίνη. Μια παραγωγή των Αφων Τάγαρη.

Ο αγαπημένος κωμικός Στάθης Ψάλτης  παραμένει δημοφιλής και στις νεότερες γενιές, μαζί με ένα θίασο που αποτελείται από τους: Βάσια Τριφύλλη, Σοφία Βόσσου, Μιχάλη Μόσιο, Μάρκο Λεζέ, Ντίνο Σπυρόπουλο,Χριστίνα Φιτσάκη, Βασίλη Ζωνόρο,Ι. Σάμη και Τίσσα Βασιλάκη  σατιρίζει τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας  με άφθονο γέλιο και φυσικά τραγούδι και χορό με την Σοφία Βόσσου που ξεσήκωσε τον κόσμο και τραγούδησε μαζί της!

Βάσια Τριφύλλη και Στάθης Ψάλτης στα παρασκήνια πριν από την παράσταση.

Σοφία Βόσσου

Μάρκος Λεζές και Μιχάλης Μόσιος

Ντίνος Σπυρόπουλος

Μάρκος Τάγαρης και Βασίλης Ζωνόρος

Δείτε στα βίντεο αποσπάσματα με ευχές για το νέο έτος από  τον Στάθη Ψάλτη στα παρασκήνια, τη Σοφία Βόσσου να τραγουδά και το φινάλε της επιθεώρησης στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας . Τα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να τα δείτε και  στη σελίδα Facebook Radio NET

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,