Δευτέρα , 22 Ιανουάριος 2018
Home / LIFESTYLE / 'ΚΛΙΚ'... ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ / Κλικstagram Κληρονομιάς & Πλούτου…

Κλικstagram Κληρονομιάς & Πλούτου…

Κατευθύνουμε τη ματιά μας σε στιγμιότυπα που αναδεικνύουν αλλά και υπενθυμίζουν μέσα μας ομορφιές που προσπερνάμε στους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου.

Πρόσωπα, εικόνες, οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την  προσοχή μας με επίκεντρο το νόημα και το συναίσθημα που θα μας χαρίζει μια τέτοια φωτογραφική στιγμή.

Τρυφερότητα, ζεστασιά, ανθρωπιά, δύναμη, χαμόγελα και πολλά άλλα είναι εκείνα που με το φακό μας  επιθυμούμε να αποτυπώνουμε και να μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από ένα «Κλικ…στην πόλη»!

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δείτε ακόμη και εσάς, με την άδειά σας   πάντα,  για δημοσίευση στο website του Radio NET 101,9.

Μπες στον κόσμο του ΝΕΤ με ένα… «κλικ»!

*Δείτε όλα τα «κλικ» στην υποκατηγορία «Κλικ»…στην πόλη του Lifestyle

μελινα

Το κλικ  με την Μελίνα Μερκούρη  έγινε στο Εργατικό Κέντρο

Λόγια της Μελίνας, συνοδεύουν αυτό το φωτογραφικό στιγμιότυπο: «Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί για τον πολιτισμό. Η Ελλάδα, αυτό είναι η κληρονομιά της, αυτό είναι η περιουσία της και αν το χάσουμε αυτό δεν είμαστε κανείς»

Απολαύστε  ένα βίντεο που ανακάλυψα στο διαδίκτυο με την Μελίνα στο Broadway και δείτε τον Ελληνικό Πολιτισμό να πρωταγωνιστεί ΕΔΩ

Κλικstagram Κληρονομιάς & Πλούτου το σημερινό «κλικ» στην πόλη εμπνευσμένο από τη φωτεινή προσωπικότητα της Μελίνας Μερκούρη

η εικόνα του εξωφύλλου  είναι ο ανάποδος καθρέφτης του ζωγράφου και καλλιτέχνη Ρενέ Μαγκρίτ

κείμενα: Γιώτα Νάτσιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,