Κυριακή , 19 Νοεμβρίου 2017
Home / LIFESTYLE / 'ΚΛΙΚ'... ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ / «Κλικ»…στην πόλη: Κλικstagram χαράς στο ασανσέρ συναισθημάτων!

«Κλικ»…στην πόλη: Κλικstagram χαράς στο ασανσέρ συναισθημάτων!

Κατευθύνουμε τη ματιά μας σε στιγμιότυπα που αναδεικνύουν αλλά και υπενθυμίζουν μέσα μας ομορφιές που προσπερνάμε στους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου.

Πρόσωπα, εικόνες, οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την  προσοχή μας με επίκεντρο το νόημα και το συναίσθημα που θα μας χαρίζει μια τέτοια φωτογραφική στιγμή.

Τρυφερότητα, ζεστασιά, ανθρωπιά, δύναμη, χαμόγελα και πολλά άλλα είναι εκείνα που με το φακό μας  επιθυμούμε να αποτυπώνουμε και να μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από ένα «Κλικ…στην πόλη»!

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δείτε ακόμη και εσάς, με την άδειά σας   πάντα,  για δημοσίευση στο website του Radio NET 101,9.

Μπες στον κόσμο του ΝΕΤ με ένα… «κλικ»!

*Δείτε όλα τα «κλικ» στην υποκατηγορία «Κλικ»…στην πόλη του Lifestyle

klikl

Το «κλικ» με την Ιωάννα και τον Βασίλη έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρού στην κοπή πίτας των Σκηνοβατών.

Το μαγικό ραβδί αναζητείται ακόμη. Μιας και δεν το έχω βρει, αυτό το φωτογραφικό στιγμιότυπο χαράς ήρθε ως μικρή δόση χρυσόσκονης κι έκανε τα μαγικά του στο ασανσέρ συναισθημάτων που λέει και μια φίλη μου.

Μια πάνω μια κάτω με ταχύτατες εναλλαγές που χρειάζεσαι δραμαμίνη να αντέξεις τα σκαμπανεβάσματα και τα μποφόρ στο ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.  Υπερταχεία το ασανσέρ συναισθημάτων και το κλικ με σταμάτησε για λίγο στον όροφο χαράς που εκπέμπουν με το χαμόγελό τους η Ιωάννα κι ο Βασίλης. Μια μυστική συνωμοσία μεταξύ τους χωρίς σκηνοθεσία σαν μαγικό ραβδί έκανε για λίγο την κολοκύθα άμαξα.

Κλικstagram χαράς στο ασανσέρ συναισθημάτων το σημερινό «κλικ» στην πόλη. Σε αυτό τον όροφο θέλω να κατέβω μπορώ; Γι’ αυτό τον όροφο είναι προορισμένος ο άνθρωπος και δε λέει να φτάσει…ποιος πατάει το κουμπί; ποιος αποφασίζει να μας αλλάζει ορόφους; σκαλί σκαλί καλύτερα. Σίγουρα ναι, γρήγορα όχι. Θα πάω όμως στον όροφο που θέλω βρε παιδί μου. 

η εικόνα του εξωφύλλου  είναι ο ανάποδος καθρέφτης του ζωγράφου και καλλιτέχνη Ρενέ Μαγκρίτ

κείμενα: Γιώτα Νάτσιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,