Δευτέρα , 20 Νοεμβρίου 2017
Home / Featured / «JORDAN» με συναισθηματικές δονήσεις στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας! (photos)

«JORDAN» με συναισθηματικές δονήσεις στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας! (photos)

Από τις πρόβες το «JORDAN» των Anna Reynolds-Moira Buffini έδειξε τη δυναμική του με την ευρηματική σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη  , τις συγκινητικές υποκριτικές δυνατότητες από το Τμήμα Ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρούμελης, την πρωτότυπη μουσική που έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Δημήτρης Ίσσαρης και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς.   Μια θεατρική διαδρομή συνόλου και συντονισμού όλων των συντελεστών ,αποκάλυψε στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/5, την κορύφωσή της μέσα από συναισθηματικές δονήσεις στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.

1L

2L

9L

3L

Ο Δημήτρης Ίσσαρης που έγραψε την μουσική της παράστασης «JORDAN» ήρθε στην Λαμία για την πρεμιέρα

 

6L

7L

8L

1Λ

2Λ

3λ

4λ

5λ

6λ

7λ

8λ

9λ

10λ

11λ

12λ

13λ

14λ

15λ

16λ

17λ

18λ

Στη γενική πρόβα της Δευτέρας  δίπλα στην ομάδα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη, όπου και εκεί βρέθηκε το Radio NET

19λ

20λ

21λ

22λ

23λ

24λ

Ένα τολμηρό εγχείρημα που ακροβατεί και ισορροπεί ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως με κυρίαρχο στοιχείο την μαγεία του θεάτρου! Δείτε βίντεο με την υπόκλιση στην πρεμιέρα «JORDAN» και τι είπε ο Γιάννης Αϊβάζης, στη σελίδα Facebook Radio NET 

10L

4L

11L

0L

JORDAN

Οι παραστάσεις συνεχίζονται Τετάρτη 18, Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 21.00  Τιμή εισιτηρίου 5€ γενική είσοδος.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη, διδασκαλία-σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη , μουσική Δημήτρη Ίσσαρη, σκηνικά-κοστούμια Όλγας Λαμπροθανάση, επιμέλεια σκηνικών-κοστουμιών Γιάννη Αϊβάζη, φωτισμούς Στέλιου Παπαναστασίου-Αλέξη Τριανταφύλλου και βοηθός σκηνοθέτη Εύη Νικολάου.

Παίζουν οι μαθητές (με σειρά εμφάνισης):
Ανζέλ Κουρτιάν, Όλγα Λαμπροθανάση, Σόφη Πλατανιά, Μαρία Παπαδοπούλου, Θανάσης Ζήκας, Σοφία Αλαφοδήμου, Γιάννης Χριστόπουλος, Μάρω Μπλούνα-Καλταμπάνη, Αστερόπη Χαϊνά, Χρύσα Ντούρου, Βίλυ Καρακικέ, Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου, Μαρία Μπαμπαλή, Ιάσωνας Μεϊδάνης, Άννα Καραπατή, Κατερίνα Παπαναστασίου, Νικόλ Καραϊσκου, Ροδούλα Νικολοπούλου, Λένα Ευθυμίου, Εύη Νικολάου, Ανθή Τσιρώνη, Άννα Μητραντζά, Λίλια Ρένιου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Σίρλεϊ, που μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια, μ’ έναν πατέρα που κακοποιούσε τη μητέρα της, βρίσκει τον έρωτα -και μαζί μια δίοδο διαφυγής- στο πρόσωπο ενός μηχανόβιου εραστή. Η Σίρλεϊ μένει έγκυος κι αυτός δεν αργεί να γίνει βίαιος, χτυπώντας την, εξευτελίζοντάς την και φέρνοντας ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι άλλες γυναίκες για να του προσφέρουν ηδονή μπρος στα μάτια της. Όταν γεννήσει, αποφασίζει να φύγει από κοντά του, όμως η Πρόνοια κι ο πρώην εραστής της, εκτιμώντας πως είναι ηθικά επιλήψιμη και ανίκανη να μεγαλώσει τον 13 μηνών Τζόρνταν, προσπαθούν να τη χωρίσουν από το παιδί της.

Μπροστά στο αδιέξοδο και στην πεποίθησή της πως δε μπορεί να ζήσει χωρίς τον Τζόρνταν κι ούτε ο Τζόρνταν χωρίς εκείνη, η Σίρλεϊ στραγγαλίζει το μωρό της, σε μια προσπάθεια να το λυτρώσει απ’ την ίδια του τη δυστυχία, και κάνει μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,