Δευτέρα , 23 Οκτώβριος 2017
Home / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Πολιτική / Απειλεί με παραίτηση ο Λεβέντης – Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

Απειλεί με παραίτηση ο Λεβέντης – Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

Για παραίτηση έκανε λόγο από τα πολιτικά και βουλευτικά του αξιώματα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πάντα αντίθετη στις προτάσεις του και επανέλαβε τη διαφωνία του κυρίως στο θέμα του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

«Τη Δευτέρα έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή» τόνισε και εξήγησε: «Εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας έχει καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επεσήμανε: «Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,